LinkedPerfect is op 25 maart 2011 opgericht met als doel een gerichte match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten. Wij zijn sterk in het leggen en onderhouden van relaties, zien verbanden en leggen van daaruit doelgerichte verbindingen. Dat doen wij op een persoonlijke en informele wijze. Daardoor zien en horen wij ook veel op het gebied van arbeidsgerelateerde zaken. Met grote regelmaat worden wij dan ook benaderd om daarin een actief bemiddelende rol te spelen. Zowel op het gebied van Werving en Selectie als op bemiddeling interim recruitment (ZZP’ers).

Missie

Onze missie is om werkgevers en werknemers doelgericht met elkaar in verbinding te brengen. Dit doen wij doormiddel van een “mean en lean” werkwijze. Professionaliteit, kwaliteit, transparantie en duidelijkheid zijn kernwaarden die passen bij onze dienstverlening. Wij hebben korte communicatielijnen binnen een platte organisatie die exact in staat is een vertaalslag te maken naar jouw wensen en behoeften. Kortom geen woorden maar daden!

De afgelopen jaren hebben wij veel persoonlijke relaties opgebouwd met DGA’s, CEO’s en enthousiaste medewerkers van MKB bedrijven in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Inmiddels reikt ons netwerk ook buiten deze regio’s.

Visie

Onze visie is dat deze match alleen tot stand kan komen door goed te luisteren naar de behoeften van beide partijen en de doelen, wensen en ambities van alle betrokken partijen in kaart te brengen. Wij zetten onze jarenlange kennis en ervaring in om de selectieprocedures in de arbeidsmarkt te versnellen en transparanter te maken. Daarnaast werken wij passiegericht vanuit een intrinsieke motivatie en met een groot inlevingsgevoel, wat ons in staat stelt om voor jou “The best Link for a Perfect Match” te zijn!